2 Nisan 2012 Pazartesi

Tırnaklarımızın dili ojeler birazda onlar konuşsun ;)


 Şimdi herşey rengarenk bahar herkesi etkisi altına almaya başladı sıra tırnaklarımızda, onlarında değişikliğe ihtiyacı var:)

Cosmapolitanın bu ayki sayısında ''Erkeğinizi Elde Tutma sanatı '' başlığı dikkatimi çekti. Ünlülerin tırnak tasarımcı LiSA LOGAN{mesela;beyonce :)}  Cosmo için 6 farklı tırnak tasarımı yaratmış hepsi birbirinden iddalı ve çekici.BEnim en çok beğendiğim manyetik oje oldu.Genelde oje tercihim kırmızı yada french olmuştur,renkli ojeleri her zaman çok beğenip birtürlü uygulayamayan klasikcilerdenim ama bu manyetik ojeyi kesin denicem:)

yapılışıda çok basit ;

 Ojeyi sürdükten sonra (kurumasını beklemeden)  özel olarak hazırlanmış mıknatısı tırnağınıza yakın bir yerde tutuyorsunuz. ojeniz çizgi, yıldız gibi şekiller alıyor. Mıknatıslar bazı markalarda oje şişesinin kapağına yerleştirilmiş, bazılarında  yanında veriliyor. 
   



BONİBoN  TADINDA OLANLAR ...





BUDA DENİCEKLERİM ARASINDA :)

7 yorum:

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Ay hepsi birbirinden güzelmiş bu ojelerin. Bonibonlara ayrıca bayıldım. Bu mıknatıs olayını ilk defa duyuyorum. Eee Türkiye'den uzak olunca bazen haberlerden geri kalıyorum haliyle:) Ama ortaya çıkan sonuç pek güzel. Denemeye değer. Bu gelişimde bulursam ben de denemeyi çok isterim.Renkli şeker tadında bir post olmuş:)Kocaman sevgiler

hülya yavuzer dedi ki...

ben Türkiyede olmama rağmen daha yeni keşfettim :)henüz denemedim ama kesinlikle manyetik ojeyi denicem umarım sizde bulursunuz .ben denediğim markayı memnun kalırsam sizi haberdar ederim:)
benden de bonibon tadında sevgiler :)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

canımcım bloğu sanırım yeni açtın,hayırlı uğurlu ve bol izleyicili aynı zamandada bol yorumlu postlar diliyorum sana...izleyicin ne kadar çok olsada yorum yazılmayınca insan sinir oluyor.ne var yani 2 kelam karalansa demi ama:))neysem renkli uçları en kısa zamanda bende deneyeceğim:))
a birde şu lanet kelime doğrulamayı kaldırırsan sankim yorum yazmak daha kolay olacak:)

dizimanyaq dedi ki...

Şu rengarenk oje furyasına bende kapılmak üzereyim hadi hayırlısı :)

ozgecee dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ozgecee dedi ki...

çok güzelleeer çok tatlılar cıwıl cıwıllaar!! baktıkça asetona sarılıp en son gördüğümü en beğendiğimi yapmaya çalışıyorum :)
bende bloguma beklerimmm
ozgecee.blogspot.com

hülya yavuzer dedi ki...

kesinlikle cok tatlılar denenmeli:)

blogunu gezdim takipteyim:)