31 Mayıs 2012 Perşembe

Frankie Morello

Frankie morello
2012 yaz koleksiyonunu moda severlere bulusturan frankie morello yine farklı olmayı hedefledikleri çok açık . Bence modacılar bu noktada buluşuyor,hepsi farklı olmayı hedefliyor ama ne yazikki hepsi bunu başaramıyor bu yüzdende hepsi tutunamıyor. Gerçi bu çaba hemen hemen her meslekte var ama modada bu kadar aşikâr....
Benim için belli modacıların koleksiyonlarını incelemek kendime yön vermem için yeterli oluyor.Bence her bayanın en az bir moda dergisini düzenli olarak takip etmesi şart,eğerki şıklık önemliyse,ki her bayan için bir önemi olmalı :)

Gelelim konumuza yani FRANKİE MORELLO 'ya bu koleksiyonda ön plana çıkardığı ayrıntı zımba lar olmuş ,çokta güzel olmuş. Zımba geçtiğimiz senelerde ön yargıyla bakılan bir ayrıntıydı, sanki sadece metalciler giyebilir gibi geliyordu,ama bu tasarımlara bakınca ve genel olarak bu senenin koleksiyonlarına bakınca hiçte öyle olmadığı çok açık. Deri ceketlerde, tşhörtlerde, gömlek yakalarında ve hatta topuklularda ,artık zımba detayı heryerde . Ben bunlara bayıldım hepsi benim olsun hepsiiiiiii:)
Bana ilham veren bu koleksiyonun sahibi f. Morello ya burdan tesekkūrlerimi iletmeden geçemicem:) Kafamda bir diy projesi daha oluşmuş oldu sanki hiç yokmuş gibi:) Ama bunu şimdi anlatmayıp meraklanın istiyorum ,ama en kısa zamanda paylaşıcam önce bir Eminönü boncukcularıma uğramam lazım:) Bu kadar gevezelik yeter ,sizi bu görsel şölenle kovuşturim :) ben en çok pembe olanı sevdim siz????? :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba...
Bloglari dolasirken blogunu kesfettim....
cok hosuma gitti ve izlemeye aldim
sende buyur gel cok sevinirim :-))

sevgiler...

Nur K.♥ dedi ki...

Gömlek yakalarında beğeniyorum ben yalnız, diğerleri fazla "sivri" geliyor gözüme :P Bundan güzel diy projesi olur evet! :)

hülya yavuzer dedi ki...

Kesinlikle cok farklı ve ilham verici bir koleksiyon;)

Miras Avukatı dedi ki...

Çok farklı elbiseler tasarlamış Frankie Morello. Tasarım gerçekten bir sanat. Herkesin yapabileceği bir şey değil.

İyiki paylaşmışsınız bu güzel Frankie Morello koleksiyonunu.