23 Nisan 2012 Pazartesi

KOT GÖMLEK KOMBİNLER den seçmeler :)

  
 İlk olarak 23 NİSAN ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlayarak başlamak isterim, ''Bugün 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan'' diyerek uyanmak ayrı bir keyif.Yaşımız kaç olursa olsun içimizdeki çoşkulu ve masum ruhu hep var olsun. Yaşasın Ulusal egemenlik ,yaşasın çocuklarrr:)

 Veee gelelim konumuza;
 Renkli pantolonlardan sonra bugünde kot gömlek kombinleri paylaşmak istedim.Son 2  3senedir çoğu marka kot gömlek çalışmaya başladılar oysaki kot gömlek MAVİ JEANS ve LİVE'S ın ilgi alanıydı:) Ama şimdi  ZARA, BERSHKA, MANGO ,KOTON, FOREVER NEW,MASSİMO DUTTİ ve daha nicesii :)
   Geçenlerde kırmızı pantolonumun üstüne aldığım kot gömleği başka ne ile kombinlerim diye düşünürken birsürü kombin buldum ,hepsi birbirinden şık ve şekerler ,ben en çok renkli eteklerle olan kombinleri beğendim ve tabiki MİROSLAVA DUMA nın benzersiz tarzınıı, bakalım siz en çok hangilerini beğeniceksiniz. Birde küçük bir tavsiye ; kot gömleklerle renkli boncuk takılar çok güzel duruyor kesinlikle tercih edilmeli ..Şimdi sizi kombinlerle başbaşa bırakim ,Hımmm bu arada haftaiçi yapıcağım kendi kombinimide sizlerle paylaşıcam haberiniz olsun şimdiden:)












 EN ÇOK BEĞENDİKLERİM ;)







 SARIYLADA ÇOK GÜZEL :)
 BUNLARDA ERKEK TAKİPÇİLERİM İÇİN OLSUN:)


 

22 Nisan 2012 Pazar

RENKLERDE SINIR YOK ,ŞİMDİ DE RENKLİ PANTOLON ÇILGINLIĞI :)

   Kocaman selan olsun herkesee:)


    'Bahar geldi renklendik' cümlesini hemen hemen hepimiz kurmuşuzdur  ama bu YAZ ın sloganı bu bencee, renkler bütün coşkusuyla geldi dolaplarımızı şimdiden ele geçirdi iyide oldu:)Benim renklerle aram çokta iyi sayılmazdı taakii bu yaza kadar ,ilk renkli pantalonumu almış durumdayım hemde en iddalısından kırmızı:) Ardındanda su yeşiliyle devam ettim dün aldığım pantalonla ve sanırsamda bunun devamı gelicek çünkü daha sırada mavisi, yeşili, sarısı, pembesi ... var durmak yok:)
  















9 Nisan 2012 Pazartesi

YAĞMURA iNAT ;)

 Selam olsun okuyucularıma:)

 Nisan yağmurunun bu çılgınlığını sevmiyorum,daha dün güneşle yandık şimdi hiççç günümüydü yağmurun:(  Tam baharın renkliliğine ,verdiği tarifsiz enerjiye alıştık derken yine kendini hatırlattı bütün kış yağmamışcasına.Ben tam bir yaz insanıyım dört mevsim yaz olsun bana o derecee.Her sabah güneş ile uyanıp o enerjiyle de günü geçirmek gibisi yok . Hem giyinmesi de kolay bir tshirt  bir şort ve babet hoop hazırım,en kötü ihtimalle bu kombinle bile şık olunabilir . Bu kadar sitem yeter gelelim bu yağmuru nasıl renklendiriceğimize ve bugün yazmamın asıl sebebine. Bugün yağmura inat neden dün gibi rengarenk olmayalım ki? :)













2 Nisan 2012 Pazartesi

Tırnaklarımızın dili ojeler birazda onlar konuşsun ;)


 Şimdi herşey rengarenk bahar herkesi etkisi altına almaya başladı sıra tırnaklarımızda, onlarında değişikliğe ihtiyacı var:)

Cosmapolitanın bu ayki sayısında ''Erkeğinizi Elde Tutma sanatı '' başlığı dikkatimi çekti. Ünlülerin tırnak tasarımcı LiSA LOGAN{mesela;beyonce :)}  Cosmo için 6 farklı tırnak tasarımı yaratmış hepsi birbirinden iddalı ve çekici.BEnim en çok beğendiğim manyetik oje oldu.Genelde oje tercihim kırmızı yada french olmuştur,renkli ojeleri her zaman çok beğenip birtürlü uygulayamayan klasikcilerdenim ama bu manyetik ojeyi kesin denicem:)

yapılışıda çok basit ;

 Ojeyi sürdükten sonra (kurumasını beklemeden)  özel olarak hazırlanmış mıknatısı tırnağınıza yakın bir yerde tutuyorsunuz. ojeniz çizgi, yıldız gibi şekiller alıyor. Mıknatıslar bazı markalarda oje şişesinin kapağına yerleştirilmiş, bazılarında  yanında veriliyor. 
   



BONİBoN  TADINDA OLANLAR ...





BUDA DENİCEKLERİM ARASINDA :)